Usein kysyttyä

Nämä ovat yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä Nailner-tuotteista.

General

Nailnerin sisältämät aineet hoitavat tehokkaasti sieni-infektiota ja ehkäisevät niiden syntyä sekä varpaiden että sormien kynsissä. Ainutlaatuisen kuljettajajärjestelmän ansiosta Nailnerin ainesosat kyllästävät kynnen ja taistelevat sientä vastaan muuttamalla kynnen pH-arvon sienelle epäsuotuisaksi.

Ei, Nailner-hoitoaineita ei pidä levittää lakattuihin kynsiin. Kynsilakka on poistettava ennen hoitoaineen levittämistä. Nailner Hoida & Lakkaa sisältää hengittävän kynsilakan, jota voidaan levittää hoitoaineen päälle.

Jos olet diabeetikko tai jos verenkiertosi on heikentynyt, kysy lääkäriltä neuvoa ennen Nailner-tuotteiden käyttöä.

Nailnerin turvallisuutta raskaana olevilla tai imettävillä naisilla ei ole erityisesti testattu. Yleisesti ottaen raskaana olevien ja imettävien äitien, jotka haluavat hoitaa kynsisientä, pitää kysyä lääkäriltä neuvoa ennen hoidon aloittamista.

Nailner-tuotteiden käytölle ei ole ikärajaa, mutta jos lapsi on alle 16-vuotias, kysy neuvoa lääkäriltä. Koska kynsisieni lapsilla on harvinainen, suosittelemme keskustelua lääkärin kanssa ennen käyttöä. Jos lääkäri vahvistaa, että lapsella on kynsisieni, Nailneria voi käyttää. 

Nailner-hoitoaineet sisältävät ainesosia, jotka estävät kynsisientä vaikuttamasta, minkä vuoksi hoitoainetta käytettäessä sieni ei voi levitä muihin kynsiin.

Hoida infektoitunutta kynttä (kynsiä) kahdesti vuorokaudessa ensimmäisen 4 viikon ajan, ja sen jälkeen käytä ainetta kerran päivässä, kunnes vaurioituneen kynnen tilalle on kasvanut terve kynsi. Käytä Nailner-tuotteita hoidon aikana ennaltaehkäisevästi terveisiin kynsiin (kerran päivässä riittää).

Tämä riippuu siitä, mitä Nailner-tuotetta käytetään. Nailner 2 in 1 antaa näkyviä tuloksia 2 viikossa, koska se tekee kynnestä kirkkaamman näköisen. Muut Nailner-tuotteet, kuten esimerkiksi Hoida & Lakkaa, antavat välittömiä tuloksia, koska ne peittävät infektion vaurioittaman kynnen pinnan.

Nailner-tuotteet pitää säilyttää huoneenlämmössä ja pois lasten ulottuvilta.

Nailner-tuotteet eivät sisällä teepuuöljyä.

Nailner 2in1

Nailner-hoitoaine sisältää noin 5 ml ainetta, mikä riittää noin 300 käyttökertaan yhdelle kynnelle.
Nailner-kynä sisältää noin 4 ml ainetta, mikä riittää noin 400 käyttökertaan yhdelle kynnelle.

Etyylilaktaatti, vesi, glyseriini, maitohappo, sitruunahappo, resasetofenoni.

Liuosta kynnelle levitettäessä pitäisi näkyä ensin ohut, kiiltävä kerros ennen kuin aine imeytyy kynnen sisään. Voit myös kokeilla kynää paperille. Jos kynä jättää paperiin märän viivan, kynässä on yhä liuosta.

Nailner Hoida & Lakkaa

Etyylilaktaatti, glyseriini, vesi, maitohappo, sitruunahappo.

Etyylilaktaatti, vesi, glyseriini, maitohappo, sitruunahappo, resasetofenoni.